Кои сме ние?

 • 2020

  Започнахме основен ремонт и модернизация на индустриалната сграда, в която се осъществява нашето производство. В този проект, освен разширение и модернизация на текущото ни производство, е заложено изграждане на помещения за оборудване на шасита на камиони, което ще ни позволи да развием още едно направление на нашата дейност, а именно изграждане на различни типове надстройки и оборудване на товарни автомобили.

 • 2015

  Стартирахме разработката и последвало производство на продукти от най-високо ниво в нашата област като: специализирани, тежко оборудвани контейнери за пожарни и спасителни служби, мултилифт контейнери за депониране с хидравлично бутало, мултилифт контейнер резервоар и термо-контейнер за асфалт. В този период успешно изпълнихме голяма обществена поръчка за “Доставка на контейнери за пожарникарско и спасително оборудване” за Българската пожарна служба.

 • 2013

  В отговор на множество запитвания от наши немски партньори, както и нарастващите нужди на рециклиращата индустрия, ние разработихме и пуснахме на пазара широка гама контейнери за мултилифт и лифтдъмпер системи, които днес намират приложение в почти всички области на човешката дейност и основно в сектори като строителство, управление на отпадъци, рециклиране, транспорт и логистика, селско стопанство, пожарни и спасителни служби и др. Също тогава започна производството ни на рами за морски контейнери, както и платформи и притчи за системата БДФ.

 • 2006

  Започваме да проектираме и произвеждаме стандартни мултилифт и лифтдъмпер контейнери с цел задоволяване потребностите на нашата компания, а именно събиране и транспортиране на отпадъци от метал, стъкло, пластмаса и т.н.

 • 2002

  РЕАЛМЕТ започва своята бизнес дейност като рециклираща компания, която се занимава със събиране, съхранение и транспортиране на различни видове отпадъци, главно черни и цветни метали, пластмаса, хартия и стъкло.

Благодарение на нашият екип от квалифицирани специалисти и служители, постепенно успяхме да се утвърдим като водещ производител на мултилифт и лифтдъмпер контейнери в страната. Днес, 90% от нашата продукция е за износ за страни от Европа, основно за Германия, Белгия, Австрия, Швейцария, Люксембург, Италия, Гърция и Румъния. Нашите контейнери се проектират и произвеждат в съответствие с Европейските норми и стандарти в областта.

В допълнение към производствената ни гама от стандартни контейнери ние осъществяваме и индивидуални решения и поръчки. В работа си ние се концентрираме изцяло върху нашите клиенти и техните потребности и ги подкрепяме по най-добрия начин с нашите квалификации и опит.

Просперитетът и динамичното развитие на нашата компания се дължи на тясното сътрудничество с нашите клиенти, непрекъснатото следене на тенденциите в областта и благодарение на усилията, способностите и готовността за разрешаване на проблеми на нашите служители.

Нашите основни предимства

Практически ориентирано мислене с помощта на най-съвременните продукти за 2D и 3D проектиране и визуализация

Бързина и точност в изпълнението на поръчката

Индивидуално отношение към всеки клиент и неговите потребности

Високо качество на атрактивни цени

Ако не можете да намерите конкретен продукт, моля да се свържете с нас, за да можем да обсъдим възможността за производство по поръчка на продукти, които отговарят на вашите специални изисквания.

Ние постигаме удовлетвореност, когато успеем да отговорим на Вашето търсене.